Dagen D! Helt sjukt! Nu är det dags… Wiiiiiii! SÅ spännande!

Att titta på TV4´s inslag om filmpremiären kändes som en bra start på dagen. Kolla in klippet HÄR!

Inslaget var precis i min smak. Sakligt och bra, men med känsla för min passion för boxningen. Det blev en bra ”upptakt” för resten av dagen och jag hoppas att inslaget gjorde alla som såg det nyfikna på att se mer av filmen.

Dagen fortsatte i medias tecken med ett besök på SR P4 tillsammans med filmens regissör Fredric Ollerstam. Där fortsatt snack om filmen och premiären. Kul att filmen och premiären uppmärksammas, för självklart vill vi efter så många års arbete, att filmen och filmens budskap ska nå ut till så många som möjligt.

Ikväll är det alltså dags. Dags för alla att få se …hela mig. Det har varit ett enormt intresse för premiären än så länge och jag får en känsla av att vi kommer att fylla Doc Lounge till bristningsgränsen ikväll. Det känns enormt smickrande att så många är intresserade av att se filmen.

Ikväll ska jag njuta. Njuta av att filmen är klar och njuta av att vi äntligen får visa den för allmänheten. Jag är så glad att få uppleva allt det här tillsammans med Fredric Ollerstam som var den som började filma mig för 6 år sedan och som varit med under hela resans gång. Fredric är inte bara filmens regissör utan också är en av mina närmaste vänner vilket så klart gör det hela ännu roligare.

Vi ses ikväll på premiären!

Do you like this post?

Be the first to comment


MARIA AND HER SHADOW