En dag kvar!!! Imorgon, tisdag, är det världspremiär!

Det känns overkligt. Att den film som under så många år varit ”in progress” nu är färdig. Det finns en film om MIG. En hel film om bara mig. Märkligt. Jag är ju bara jag, Maria, en helt vanlig person som vem som helst.

Det enda som skiljer mig från många andra är att jag hittat min passion i livet. Att jag valt att göra ALLT som står i min makt för att kunna bejaka min passion och för att få leva min dröm.

Det har hänt så mycket under mina 16 år som boxare. Jag har nått toppen och botten och toppen igen och däremellan otroligt många fler fysiska och mentala svängningar.

Det har varit en händelserik och känslosam resa. Den är inte slut än, men jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av min resa, så här långt, genom den här filmen.

Först och främst hoppas jag naturligtvis att ni kommer att tycka om filmen. Att ni kommer att underhållas av att få ta del av min värld och vardag. Men sedan hoppas jag också att filmen kommer att väcka känslor och debatt. Om vad låter jag vara osagt. Det överlåter jag åt alla er att bestämma då jag vill att alla ska få tycka precis vad de vill.

Imorgon är det dags. Jag är så klart lite spänd och pirrig inför premiären, men mest av allt är jag jätteuppspelt och glad att det äntligen är dags.

Mina damer och herrar, låt mig presentera, ”Maria and her Shadow”!

Do you like this post?

Be the first to comment


MARIA AND HER SHADOW