SVT-premiär!

Nästan 4 veckor har gått sedan “Maria och skuggan” hade världspremiär. Än så länge har jag enbart fått positiva reaktioner. Det är allt ifrån kommentarer om min kamp, min uthållighet, min envishet, min passion och mitt mod att fortsätta boxas till positiva kommentarer om filmens förmåga att fånga tittaren och förmågan att berätta historien på ett rättvist sätt.

Mina vänner och min familj tycker att filmen visar den Maria de känner och det är precis så jag vill att det ska vara. Att filmen ska visa hela mig med alla mina sidor.

Denna veckan är det dags för nästa stora steg för filmen. SVT-premiär. Det är stort! Jag är spänd på vilka reaktioner filmen kommer att få och jag är mer än redo att ta mig an de diskussioner och debatter som filmen kommer att initiera.

Här finns en "sneak peak" från filmen för er som vill se. 

Som upptakt till tv-premiären på torsdag kommer jag att imorgon, onsdag (16/10 kl 06.45), att vara med i SVTs ”Gomorron Sverige” för att prata om filmen och om min långa resa. Jag misstänker att vi kommer att prata om min passion för boxningen, skadan jag råkade ut för, vägen tillbaks och mina framgångar inom boxningen efter skadan. Men jag hoppas också att vi hinner prata om hur Svenska Boxningsförbundet, med Björn Rosengren i spetsen, hanterat min situation och om hur de försökt sätta käppar i hjulet för mig genom åren. Jag tycker att sättet de hanterat allt kring mig är under all kritik och jag hoppas att de nu ska få stå till svars för sina handlingar.

En spännande vecka med andra ord. Både för mig, filmen och för alla involverade.

 

Vi hörs snart igen!

/Maria

 

Viktiga tider denna vecka:

Onsdag, 16/10 kl 06,45, SVT1, ”Gomorron Sverige”

Torsdag, 17/10, kl 20.00, SVT2, ”Maria och skuggan”

  

Do you like this post?

Be the first to comment


MARIA AND HER SHADOW